26 Temmuz 2006

Firsata bak


Israil'e silah satan, Hizbullah'a da 3.partiler araciligi ile silah satan bir devletin bunu firsat bilmemesine sasardim zaten.






Kategori: genel_

10 yorum:

  1. Barış ve özgürlük getireceğiz diyerek Irak'a giren ve insanları vahşice katleden insanlardan başka ne beklenirki.

    YanıtlaSil
  2. ABD, Ben Fakeland diyorum Amerika'ya... Herseyleri yalan. Paranin hukmettigi, herkesin materyalizmin dibine vurdugu, ozgurluk deyince alisveris yapma, ot icme, cinsellik ozgurlugunun anlasildigi, bir yer ABD. Dunyadan bihaber insanlarin mekani...
    Amerikanlasmayalim, Amerikanlasanlari uyaralim. Amerika'yi taniyalim...

    Amerika nereye ozgurluk getirmis ki Irak'a getirecek?

    YanıtlaSil
  3. ''dun'' baslikli asagidaki yazinda ki fotonda yuzunde makyaj var gibi..gozlerine far,dudaklarinada parlatici surmus gibisin.tuhaf bir foto bu.

    YanıtlaSil
  4. hakkaten de bunca aşağılıklığı dayatan bir kültürden başka ne beklenirdi ki.

    YanıtlaSil
  5. Condolisa Rise Lübnan'daki olaylar için demeç verirken söylediği birşey çok dikkatimi çekti. "Lübnan'a da barış getirmemiz gerekir." dedi. Tıpkı Irak'a getirdikleri gibi..
    Bununlada kalmayıp İran ve Suriye'ye de göz dağı verdi.
    Dünyanın bu insanların elinde olması ne kadar kötü bişey..

    Yakın zamanda Türkiye içinde barış çalışmalarına başlarlar...bundan hiç şüphem yok.

    YanıtlaSil
  6. ceset kokusu yükselirken bir şehrin üzerinden,bir annenin evladına son bakışıyla birlikte düşüyor boş mermi kovanları..kaçabilenler kaçıyor diğerleri ölebilir kim niye karışsın ki hahah?kınamak ne güzel şey!ölmek ne güzel şey imiş beyrut sokaklarında...bir kadına yakışan en güzel kıyafet ölümmüş afganistan da....bir erkeğin elindeki tesbih olmuş ölüm filistin de..savaş,ölüm,hırs,vicdan,kan,para spelling bee lerde pelesenk olmuş amerikan çocuklarının dillerine.beyrutlu bir kızın narin teni şimdi bir kipa.....yakışmış ariel amca.

    YanıtlaSil
  7. barış bizim işimiz demişti sahipsiz dünyanın özgürlükçü! başkanı bush...
    bu nasıl bir dünya...
    seyredelim...

    YanıtlaSil
  8. Dünyadaki gelişmelere insanlıkla ilgili hiç birşey eklenmiyor. İlk çağlardan beri savaşların nedeni çıkarlar. Güçlü hep güçsüzü yok ediyor. Yani yıllar ilerliyor insanlar ilerliyor diye düşünmek yanlış. O insanlar savaşı yaşamaya biz bu acımasızlığa tanık olmaya mahkumuz.

    YanıtlaSil
  9. tipik akbaba - lesh yiyicisi durumu,
    lanetliyorum! ve diger butun dunyanin koyun surusu gibi olaya sessiz kalmasina sinir oluyorum.

    YanıtlaSil
  10. @eysesan: Irak'ta ki petrol bittigi gun Amerika'nin Irak'i terkedicegini bilmek ne kadar uzucu...

    @sarper: Amerika'da ki ozgurluk kavrami gercekten cokpolitika malzemesi oldu, ozgurlukler nerede basliyor ve nerede bitiyor...

    @seftalili tart: ahah evet makyajsiz uyumam :) Ben gecen seneki cadilar bayrami disinda hic makyaj yapmadim, bu fotografin garip gozukmesinin sebebi dijital makinada tripodsuz gece cekimi olmasindan kaynaklaniyor.

    @lafazan: evet bir cok seyi dunyaya dayattigi bir gercek

    @eyesan: Gene Rice hanimin dedigine gore bu "yeni bir ortadogunun baslangici olabilir"mis. Artik planlarini gizlemeden saklamadan soylemeye de cekinmiyorlar, acaba Turkiye'nin konumu ne olucak bu yeni Ortadoguda?

    @bunyamin surmeli: :/ maalesef

    @tvfkylmz: Tum dunya amerikanin olsaydi bence sirf savas sanayini gelistirmek icin gene kendi iclerinde savas cikarirlardi, en buyuk kazanci savas uzerine olan bir devletin onderligindeki baris ne kadar gercekci olabilir bilmiyorum.

    @meltem sozer: guclu hep gucsuzu yok ediyor evet ama bunun bir tiyatro gibi gozlerimizin onunde olmasi ve herkesin susmasi gercekten cok aci.

    @zeynep: evet gercekten akbaba gibiler

    YanıtlaSil