6 Kasım 2006

Amerikan futbolu

Gecen cumartesi oda arkadaslarimla ilk defa amerikan futbolu macini seyretmeye gittim, California (Berkeley) ile UCLA arasinda oynanan buyuk maclardan biriydi. Arkadaslarim kurallari anlattilar biraz, aslinda zevkli ama bana gore biraz yavas bir oyun yani bekleme suresi cok, futbol gibi akici degil. Sonucta 38-24 bizim takim (California) kazandi. Neyse disariya cikip bu atmosferi gormek de hosuma gitti aslinda. Belki firsat bulabilirsem bir beyzbol macina da gitmek istiyorum. Bu arada asagidaki cektigim videoda daha cok devre arasinda yapilan gosteriler, bando takimi ve ponpon kizlar mevcut. Eger macin onemli ozet goruntulerini izlemek isterseniz onlarda burada.

Bu arada gecen hafta sali gunu gittigim Placebo konseri guzeldi ama konserin yapildigi yer buyuk bir kapali tiyatro salonuydu ve o salonda amplifikatorlerle konser verilince ses kalitesi pek hos cikmadi. Bir suru de video cekmistim, buraya koyucaktim ama videolari sonradan izledigimde ses cok gurultulu oldugu icin kameram sacmalamis, goruntuler var ama sesler yerine sadece bir bogultu var onun icin koymadim. Ama siki durun 6 Aralik'ta hangi konsere gidiyorum? Damien Rice :)

9 yorum:

  1. Amerikan futbolu veya placebo hakkında yorum yapmam gerekio sanırım,ama son cumlen beni digerlerinden daha cok ilgilendirio:Damien Rice deyince akan sular durur benim icin bir arkadsımın sayesinde tanıstım onun sarkılarıyla,neden bilmiorum ama onun sarkılarında farklı birseyler var ve ne yalan soyliym konsere gidiorum deyince cok kıskandım seni.neyse artık sende videolarını paylasırsın bizimle bizde o sayede dinlemis oluruz.

    (volcano:What I am to you is not real
    What I am to you, you do not need
    What I am to you is not what you mean to me:)

    YanıtlaSil
  2. burada ki ikinci yilim, hala amerikan futbolu izleyemedim, bir suru de bedava bilet cikiyor cekilislerde ama firsat olmadi(kisaca ilgimi cekmiyor diyelim:))

    RSS'i actim bu arada, nasil kapatmisim onu da bilmiyorum ama acmayi becerdim:)

    Banu

    YanıtlaSil
  3. @ahsen: Damien Rice'i ben de cok seviyorum, buraya geldiklerini ogrenince cok sevindim. Videolari tabi ki paylasirim :)

    @salincakta iki kisi: Bende 2.5 yil sonra ilk kez izledim, benimde pek ilgimi cekmiyordu aslinda. Tesekkurler, izlediklerim kismina ekledim Banu.

    YanıtlaSil
  4. Damien Rice adını duyunca benim de bi kac kelime etmem gerekli oldu:)

    Super.super ve yine super tabi kendisini biz burda! closer filmi soundtracklerinden biri olan the Blower's Daughter ile tanıdık ama akabinde albümleri alındı ve müriti olundu! Cannonball ve Eskimo ve Woman like a Man sevdiklerimiz arasında en sevdiklerimizdendir...

    YanıtlaSil
  5. @les Chemins De La Liberte: Damien Rice'i bende yaklasik iki yil once kesfetmistim. O zamandan beri severek dinliyorum, Volcano sarkisini da oneririm :)

    YanıtlaSil
  6. Bana Amerikan futbolu ve beyzbol oynayanlar icin eglenceliymis gibi geliyor. Seyirci icin sanki biraz yavas isliyor ikisi de. Gerci ikisini de televizyonda biraz takip etmeye calissam da kurallari pek cozemedim. Amerikan futbolu oynamak zevkli olurdu yine de, ama once vucut kutlemi 2-3 kat arttirirsam :)

    YanıtlaSil
  7. @mz: Evet bana da yavas geliyor bu oyunlar, amerikan futbolu oynayabilmem icin benimde kutlemi oldukca arttirmam gerekir sanirim :)

    YanıtlaSil
  8. Damien Rice mi?? Yaaa, ben de gitmek iStiorum konSerine. Ama CoLumbus ya da CleveLand`a geLmio maLesef. Bu arada hemen haber veriyim, Damien bu ak$am "Tonight Show with Jay Leno"ya cikicakkkk. ;p

    ~Serra

    p.S. $imdi hazirLanip buSiness Law derSime gidicem, dondugumde bLoguna daha detayli bi $ekiLde bakmak iStiorum.. guseL $eyLer yazmi$sin.. ;)

    YanıtlaSil
  9. @serra yilmaz: bende gitmek istiyorum konserine ama biletleri 40$mis, neyse vericez artik. Sanirim bu aksam ki sovunu kaciricam cunku TV seyretmiyorum ama belki youtube'da izlerim. Tesekkurler, derslerinde basarilart

    YanıtlaSil