22 Kasım 2006

Sukran gunu tatili

Sukran gunu tatili bu persembe basliyor, ben de yarin oda arkadasim Khris ile onlarin San Diego'daki evlerine gidicem, araba kiraladik bir haftaligina. Uzun bir yolculuk olucak yaklasik 7 saat gibi ama arabada uyurum artik. Cuma gunu de diger oda arkadasim Kevin'in Laguna Beach'deki evine ugrayacagim sanirim. Aslinda ilk Kevin cagirmisti beni evine ama o ucakla gittigi ve ucak biletleri pahali oldugu icin Khris'le gidiyorum. Neyse sonucta ikisine de ugrayacagim, kirginlik olmasin diye :)

Muhtemelen pazar aksami donerim, bu surede internete pek girebilecegimi sanmiyorum.

15 yorum:

  1. abi bu laguna beach nedir ? popüler bir mekan mı ? kasaba mı yoksa ilçe mi? bi de mtv de dizisi dönüor

    YanıtlaSil
  2. mert: benim koy'den gececeksin. (Newport Beach) Laguna Beach'ten bir once (1 numarali yol uzerinde).

    Burada balboa 'peninsula' diye bir yarim ada var, gelirsen 'cantina' denen mekana ugramayi ihmal etme. Bir dahaki sefer gelince (onceden haber et) goruselim. Bu hafta sonu bende Los Angeles'e gidiyorum. Yeni Las Vegas'dan geldim.

    Sana iyi tatiller. Hepinize iyi bayramlar!

    San Diego 'Gas Lamp District'te iyi vakit gecirirsin.

    erins: Laguna Beach (Orange County yani OC dedikleri ilcenin bir semti.) Los Angeles'in 1 saat guneyinde, San Diego'nun 1.5 saat kuzeyinde.

    YanıtlaSil
  3. ehehe iyi gezmeler.. resimler bekliyoruz..

    YanıtlaSil
  4. sukran gununuz mubarek olsun:) iyi yolculuklar, cuma gunu alisveris yapmayi unutma:)

    YanıtlaSil
  5. Mertcim kizma bana ama dayanamiycam yaa duzeltmek istiyorum:)
    " ben de yarin oda arkadasim..." cumlesindeki de ayri yazilirsa super olur. Digerleri dogru yerlerde ayrilmis da ondan soyluyorum, kirginlik olmasin diye:p
    Iyi tatilleeeeeer.

    YanıtlaSil
  6. What are you thankfuL for? ;)
    Iyi tatiLLer..

    ~Serra

    YanıtlaSil
  7. iyi tatiller Mert, ben dondum sen gidiyorsun, sanirim bizim okul en erken tatilcilerden :)) guzel ce dinlen, sicak yerlerdesin, ben daha bir usuyup geldim de :))

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel sicak yerlerdesin ya. Burda hergün yagmur yagiyor nerdeyse ya. Eeee almanya yamasa yasirirdik zaten :-). Iyi tatiller dilerim.

    Görüsürüz, Dilek

    YanıtlaSil
  9. oh oh..ii tatiller sana.

    YanıtlaSil
  10. Merhaba Adaş,

    Ben bu yazıyı yazarken belkide sen dönmüşündür. Umarım iyi bir tatil geçirmişsindir. Darısı bizim başımıza ;)

    YanıtlaSil
  11. Konu dışı fakat sanırım CoComment artık yeni blogger da çalışmıyor. Yorumları coComment takip edemiyor.

    YanıtlaSil
  12. @erins: metin guzel anlatmis, laguna beach/orange county genelde daha elit tabakanin yasadigi bolgeler, oyle sehir gibi degil de suburban tadinda yerler. TV sayesinde unlu populerlikleri artti sanirim.

    @metin: keske sahilden gitseydik ve Newport'dan gecseydik ama daha kisa diye obur yolu tercih ettik (ki daha kisa degildi cunku trafik vardi)Gas Lamp District'e gittik, guzeldi. Tesekkurler sen de san francisco taraflarina gelirsen haber ver.

    @esra: tesekkurler, pek gezmedim ne yazik ki, daha cok oda arkadasim Khris'in akrabalarini ziyaret ettim diyebiliriz o yuzden pek resimde cekmedim.

    @tilsim: tesekkurler

    @ahmet zehir: tesekkurler, bu sefer black friday'de hic duzgun bir firsat bulamadik o yuzden alisveriste yapmadim ben ama oda arkadasim Xbox 360 aldi.

    @yok ki: tesekkurler :)

    @elif: yok elifcim niye kizayim tesekkurler duzelttigin icin, aceleyle yazmistim yaziyi ondan gozumden kacmis sanirim, hemen duzeltiyorum.

    @serra yilmaz: Tesekkurler, saglikli oldugum icin, cevremde guvenebilecegim arkadaslarim oldugu icin ve ailem icin minnettarim.

    @dilekcer: hava guzeldi gercekten San Diego'da, buraya dondugumde burasi cok soguk geldi.

    @pnar: tesekkurler :)

    @@L€M: Ben pazar gecesi 12 gibi dondum, tesekkurler. Yorumlari cocomment artik takip edemiyor sanirim ama buradan takip edebilirsin RSS formatinda.

    YanıtlaSil
  13. @salincakta iki kisi: ozur dilerim atlamisim sizi, cok tesekkur ederim dinlendim sayilir, hava da guzeldi valla San Diego'da :)

    YanıtlaSil