17 Haziran 2006

Kos Mert Kos

Gunlerdir(tamam sadece 3 gundur) gunde 1 saat, 7km, 400kalori olmak uzere kosuyorum efendim, o kadar kosup da yok bea bu 400 kalori dogru olamaz bi whopper tek basina 760 kalori omru yetmez insanin tum o yediklerini eritmeye dedim kendime.

Fakat ne olursa olsun kosmak cok super bi kesif, tekerlekten sonra "erkeklerin" en guzel kesfi bence. MP3 playerimda Moby - Run On calarken soyle kirpiklerimden bi ter damladi ki iste o an kendimi Rocky gibi hissettim. Ben hala kosu bandinda ki kalori gostergesine supheyle yaklasiyorum, tartilardaki gibi bi ince ayar yapmak gerekebilir. Bir de not ettim ki ayni anda hem sigarayi birakip hem de spora baslamak buyuk irade istiyor, sinirleriniz keman teli gibi olabiliyor.

Kategori: kisisel_

12 yorum:

  1. Ben de bu aralar spora sardım. Biraz fazla kilolardan biraz da hantallıktan kurtulmak için, ama alet edavatın üzerinde yazanlar beni deli ediyor. 1 saatte bir whooperı yakamıyosam daha ne yapılabilir bilemiyorum. 15 dakikada yediğim şeyi 2-3 saatte harcıyacaksam işimiz var. Hem koşu bandına deli oluyorum tüm harcadığım enerjiyi boşa harcıyormuşum gibi geliyor. 1 saat koş yine aynı yerdesin. Dağlara bayırlara vurmak lazım bence.

    YanıtlaSil
  2. yok yalandır o inanma sen. bu arada ayrıca tebrik sigara için.

    YanıtlaSil
  3. Tatildeyken hiç okuyamamıştım biriktirip okumak keyifli oldu. Sigara konusunda tebrikler sakın vazgeçme.

    YanıtlaSil
  4. dogru bence 400 kalori:) yuzmeyi dene supeeer ve de daha cok kalori harcarsin

    YanıtlaSil
  5. koşarken en iyi prison break dizisi iyi oluyor. o heyecanla hiç bakmıyorum ne kadar koştuğuma. ama sırf perşembe günleri koşmak yetmiyor insana. hergüne bir dizi ayarlamalı..
    1 saatte 400 az ama. bi deniyim bakalım bizimki ne kadar gösterecek 1 saatte.

    YanıtlaSil
  6. koş lola koş diye bi film afişi görmüştüm dvd satan bi yerde şimdi de yazını okuyunca koş mert koş diye bi afiş tasarlamak geçti mola vermiş usumda

    YanıtlaSil
  7. 400 kalori dogru ne yazık ki...
    ben 30dakıka kosabılıyorum ancak ve 190-200 kalorı yakabılıyorum

    YanıtlaSil
  8. Selam Mert,
    valla ben eylülden nisana kadar 10 kilo almisdim ve nisanin ilk haftasinda recime basladim ve simdiye kadar 8,5 kilo geri verdim. Ben hic spor yapmadim ama. Normal kahvalti öylen yemegi ve aksam 18 den önce de birseyler atisdirdim hep.Tuzlu yada sekerli öyle seylere hic dikat etmedim. Okadar abartili bir recim yapmam. Benim dietim aslinda cok basit. Aksamlari yemiyeceksin, tatli yemiyeceksin meyve de öylen 16 dan sonra yemiyeceksin. Zamanla biraz verdikden sonra tabi geri yavas yavas canin isteyince cukulata vs de yersin ama basda yeme. Ben mesela bir kücük parca da olsa yemiyorum cünkü basliyinca daha cok istiyorum. Aslinda birazda spor yapsam cok iyi olur ama cok tembelim bu konuda :). Sana basarilar dilerim gerci sen kilolu biri degilsin gördügüm kadariyla. Saglik icin cok güzel tabi kosmak. Ve sigara iciyorduysan birakmis olman güzel. Sakin vaz gecme bu hedefinden. Senin icin ve cevren icin.Basarilar dilerim. Bye

    YanıtlaSil
  9. yorumum yok işin aslı. mail atmaya üşendim hepsi o. bilgisarayım başına buyruk, hele msn messenger'ım.. geldiğimde gitmiştin. bunu diyecektim, evet.

    koşmak zihin açar hem, yeri gelmişken..

    lula.

    YanıtlaSil
  10. @kelebeginpullari: ahah evet hatirliyorum o kosulu klibi ana haber byultenlerine bile cikmisti o donem, severim ama hic yeni album cikarmadi sonra galiba ya da ben duymadim.

    @faruk: ahah bence kadinlara spor yapmak yakisiyor

    @minik serce: gercekten bacaklari yok mu? sadece ayaklari mi var? Hic dikkat etmemistim.

    @erins: ya ben her halukarda terliyorum oyle agir kiyafetlerle agirliklarla kosmak cok hosua gitmez benim ama merdivenleri severim :)

    @metin: evet jimnastik salonun onunde park yeri kapma oyunu oynanir sikca, aslinda yasam bicimi olarak benimsemiyor insanlar zorunlu bi toplanti gibi dusunuyorlar sanirim sporu bu yuzden oluyor.

    @zafer karkac: aslinda vucut kendi kendine de yakiyor metabolizma hizimiza bagli olarak ama asil onemli olan bizim fazladan yaktigimiz her kalori iste depolanmis yaglardan gidiyor, bu mantikla dusununce mantikli bi de yediklerimize dikkat etmek lazim tabi.

    @bonafide: tesekkurler hala sigara icmedim (3 hafta oldu)

    @meltem sozer: cok tesekkurler meltem, eminim senin de tatilin guzel gecmistir.

    @elif: bodruma geldigimden beri hem yuzuyor hem de kosuyorum iki koldan da kalori yakiyorum :)

    @la mer: 1 saatte 400 az deme be, boncuk boncuk ter damliyor kaslarimdan

    @egom: tasarlayin tabi cok sevinirim, kos lola kos guzel filmdi bu arada alman filmiydi sanirim

    @aqua: dogru di mi evet, ne yaksak kardir ama oyle dusunmek lazim :)

    @dilekcer: basarili rejimin icin tebrik ederim, ben dedigin gibi kilolu degilim ama iste vucut daha diri olsun, spor olsun diye yapiyorum cok da hosuma gitti duzenli kosuyorum kac haftadir hergun 1 saat. Sigara icin de tesekkurler

    @lula: ahah evetumarim zihnimi aciyordur ama gercekten zinde hissetmek guzel :)

    YanıtlaSil
  11. "acı yok rocky, acı yok!!!"
    koşmaya devam... :))))

    YanıtlaSil
  12. @mathy: ahah tabi hala devam ediyorum

    YanıtlaSil