27 Şubat 2007

Turk blog yazarlari



Türk Blog Yazarları nedir?


Türk Blog Yazarları blog yazan, ureten, dusunen, tartisan ve paylasan insanlar icin yaratilmis bir sosyal agdir.

Neden Türk Blog Yazarları?

Türk Blog Yazarlarında sizin gibi diger turk blog yazarlariyla tanisip, mesajlasabilir, arkadas listenize ekleyebilirsiniz. Bunun disinda blogunuzun tanitimini yapabilir ve forum sayfalarindan sizin gibi blog yazan insanlar ile blog kurulumu ve benzeri konulardan yardim alabilirsiniz. Cok yakinda kendi blogunuzda (Blogger, Wordpress, Live spaces, vb.) yazdiginiz son yazilari RSS baglantiniz sayesinde burada ki kisisel sayfanizda otomatik olarak tekrar yazmaniza gerek kalmadan goruntuleyebileceksiniz.

Hmm fena degilmis baska neler yapabilirim?

Tüm bunlarin disinda kisisel sayfanizi istediginiz gibi duzenleyebilir, istediginiz fotografi ekleyebilir, bilgisayarinizdan veya Youtube uzerinden istediginiz videoyu buradaki kisisel sayfanizda yayinlayabilirsiniz.

Bu site bedava ve uye olursaniz turk bloggerlari arasinda guzel bir dayanisma ortami olusturulabilecegini dusunuyorum. Siteye buradan ulasabilirsiniz.

10 yorum:

  1. Mert, Ning'in yeni versiyonunun bugun ciktigini dusunursek cok kisa zamanda guzel bir sosyal ag olusturmussun. Eline saglik.

    YanıtlaSil
  2. Cok tesekkur ederim, en yakin zamanda tamamini turkceye cevirecegim. Umarim guzel bir platform olur.

    YanıtlaSil
  3. Çok iyi düşünmüşsün :)
    bende ekliyim

    YanıtlaSil
  4. cilekli pasta cok tesekkurler, yalniz uyelerde henuz goremedim siteye eklerken bir sorun olduysa yardimci olmaya calisayim.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Mert,
    Hayirli olsun. Turkcelestirme konusunda yazacaktim, sen de deginmissin. Uyelik sirasinda 'terms and conditions' linkinde carsaf gibi ing. bir sayfa cikiyor.

    YanıtlaSil
  6. Selam Mert,

    Güzel düşünce!

    Girişimin hayırlı olsun.
    En kısa zamanda ning'ci olup, blogumda da tanıtıyorum. Ne kadar kulaktan kulağa (wom), o kadar iyi ne de olsa ;)

    YanıtlaSil
  7. @mirac: Tesekkurler mirac, su anda elimden geldigi kadar turkcelestirmeye calisiyorum ancak fark ettigin gibi Ning sistemi uzerinde kuruldugu icin kullanici sozlesmesi gibi bazi alanlarda istedigin dile cevirme destegi sunmuyor ning henuz, ama bu konu icin ning'e danisacagim ve elimden geldigince turkceye cevirmeye calisacagim.

    @volkan ozcelik: cok tesekkur ederim volkan destegin icin. Ning tamamiyle kisisel bir proje ve hicbir ticari kar amaci tasimiyor. Sistemde yer alan reklamlar da ning sistemine ait alt yapiyi sagladiklari icin.

    YanıtlaSil
  8. Selam Mert,

    Hakkten çok iyi bir açığı yakalımaşsın. Biraz geçte olsa nihayet yorumumu yazabildim :).

    Türk Blog Yazarlarının hakettiği ilgiye ve içeriğe kavuşması dileğiyle...

    YanıtlaSil
  9. @idris cin: cok tesekkur ederim, umarim dediginiz gibi hak ettigi ilgiye kavusur yakinda :)

    YanıtlaSil
  10. ayvayı yedi lan o sosyal ağ :)

    YanıtlaSil