30 Haziran 2007

Last FM neler oluyor?

Demin ki yaziyi yazdiktan sonra bir baktim benim sayfamda ki last fm eklentisinde son dinlediklerim kisminda Serdar Ortac, Kirac, Ali Kocatepe dinlemisim gibi gozukuyor. Yok boyle birsey Last FM neler oluyor sana, ben o sarkicilarin hicbirini dinlemem, mp3lerini de barindirmam. Last FM hesabim mi hacklendi dedim ama oyle birsey de gozukmuyor, sifremi degistirdim simdi. Cok ilginc gercekten umarim Last FM veritabanlarinda bir sorun olusmamistir. Last FM karizmam dagildi bir anda :)

Napalim Serdar Ortac'dan Hayret Uzuldun mu sarkisi sizler icin gelsin o halde... Uzuldum valla Serdar, seni Last FM listemde gormeyi hic beklemiyordum.

6 yorum:

  1. ehe hee...
    :)))
    çok komık ya hakkaten iyiki de yapmışın açklamayı zira bir karızmadan bahsetmen bile yersiz olurdu....

    YanıtlaSil
  2. ay çok hoş yaaaa :)))))))

    emre bu yoruma gelen kelime doğrulama şifresine baksana yaa ibotewlq :)))))))))))

    "İBOtewlq"
    :)))))))))

    iyi tatiller..

    YanıtlaSil
  3. bLoquma last fm kodunu koymaya her çaLıştığımda sayfamın düzeni bozuLuyor yazıLar aLLak buLLak oLuyor yardım edebiLir misiniz?

    YanıtlaSil
  4. neden ki serdar ortaç hastası,kıraç delisi,ali kocatepe tutkunu bir sürü insanımız var onlar akarizmatik mi oluyorlar şimdi?serdar ortaç hastası birisinden sitem dolu bir mektup alman yakındır:]şaka tabii de asıl beni üzen PANDORAnın yaptıkları.

    YanıtlaSil
  5. benim biraz komik bi sorum olacak... lastfm bazı şarkıları görmüyo playlistimdeki. bunu anlamış değilim, hepsi limewire'dan güzide dosyalar... bazen de orijinal CD'den olan şarkıları görmüyor! lastfm seçiciliği midir nedir bu? 3 beatles görüp 2sini görmemek nedir :)

    YanıtlaSil
  6. Last.fm'in server veya veritabanıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. Last.fm scrobble yazılımı yüklü bilgisayarınızı ya başka biri kullanmıştır ya da MP3'lerinizin bazılarının "ID3 tag" bilgileri hatalı/bilinçli olarak farklı yazılmıştır. Last.fm şarkıların sanatçı/şarkı adı/albüm bilgilerini ID3 tag'lerinden alır.
    @deryik'in sorusuna da yanıt olacak biçimde bunun kontrolü için, MP3 dosyasının özelliklerinden title/artist/album gibi kısımlarının doğru yazıldığına emin olun. Veya "Tag&Rename" gibi programlarla hepsini kolayca düzeltip, düzenleyin.
    Keyifli ve müzikli günler dilerim...

    YanıtlaSil