16 Haziran 2007

Şehrini göster Pınar'a

Sevgili arkadaşım Pınar tabiri caizse biraz tutuşmuş çünkü kendisi çoğu öğrenci gibi son haftaya bırakmış bir dersinin final projesini, eğer bu durum size tanıdık geliyorsa ve öğrencilik hali diyorsanız belki kendisine yardım etmek isteyebilirsiniz.

Pınar'a Şehir Tecrübelerinin Temsilleri adlı ders için dünyanın çeşitli şehirlerinden fotoğraflar gerekiyormuş. Fotoğrafların ilki sabah uyandığınızda pencerenizden gördüğünüz şehrin fotoğrafı diğeri için ise pek bir kısıtlama yok, günün her hangi bir saatinde şehir içinde ki herhangi bir şeyi çekebilirmişsiniz. Daha ayrıntılı bilgiye Pınar'ın bu projesi için açtığı blogdan ulaşabilirsiniz. Pınar'ın eposta adresine pbudan@bilgi.edu.tr fotoğraflarınızı gönderebilirsiniz.

10 yorum:

  1. sag ol mert :) evet cok kotu bir ogrenciyim ama sok dakikada super işler cıkarmakta ustume yoktur :p

    son gun pazartesi. hepinizden fotograf bekliyorum arkadaşlar.

    YanıtlaSil
  2. Hi Mert, This is hans from postreach (clickcomments). I sent you an email a few days ago regarding translation to Turkish. Please check you spam filter on hotmail.

    YanıtlaSil
  3. @hans: you guessed it right, you were caught by Hotmail's spam filters. Replied to your email, thanks :)

    YanıtlaSil
  4. Şehrin fotoğraflarını çekmek, Paul Auster'ın senaryosunu yazdığı DUMAN filmini hatırlattı bana. Filminde her gün aynı yerden (dükkanının önünden), aynı saatte, aynı açıdan fotoğraf çeker kahraman. Yıllarca devam eder, bu alışkanlığına. Zamanın, mevsimin, insanların, kıyafetlerin değşimini görür fotoğraflarında.

    İlginç bir filmdir DUMAN. Roman tadında.

    YanıtlaSil
  5. slm.blogda daha çok yeniyim.bi arkadaşıma yazdığınız yorumdan ulaştım adresinize.bişey öğrenebilirmiyim sizden?yani bi kaç şey :) bloğumda nasıl şarkı yayınlayabilirim?
    bi dee başka sitelere yaptığım yorumları ben de görmek istiyorum sayfamda..kıskandım da :(
    yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden..saygılarımla :)

    YanıtlaSil
  6. aşkolsun yaa valla kırdın beni..bi yardım istedik dimi?hiç beklemezdim senden,
    hadi sugibi yapsa öykücü yapsa neyse de senden harbi beklemezdim!!!bu arada bunlar artı bi iki kişi ve sen, bildiğim tek blogçularsınız :))
    ben hala yardım bekliyorum :(

    YanıtlaSil
  7. @var git sende: Merhaba, öncelikle bloğunuza müzik eklemek için

    1)www.imeem.com : eğer kendiniz yükleyecekseniz
    2)www.radioblogclub.com : eğer hazır yüklenmişleri aratıp kod ile bloğunuza koyacaksınız.

    Yorum takibi için ise www.cocomment.com servisine üye olan ve firefox eklentisini yükleyin, sonra share kısmından blog eklentinizin kodunu alıp ekleyebilirsiniz.

    Beni takip etmenize sevindim, eğer daha fazla güzel yazara ulaşmak isterseniz izlediklerim kısmına ve Türk Blog Yazarları sosyal ağına bakabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  8. teşekkür ederim yardımına..

    YanıtlaSil
  9. sorularıma cevapları çok güzel dimi ama çocuklarımın :)

    YanıtlaSil
  10. evet çok sevimliler :)

    YanıtlaSil