25 Ocak 2007

Ismail Cem

Ismail Cem'in olum haberini simdi ogrendim, Turkiye'de begendigim cok nadir politikacilardan gercek bir beyefendiydi, basimiz sagolsun.

Ismail Cem icin de bir kose bandi hazirladim, diger kose bandi ile ayni sekilde sitenize koyabilirsiniz sadece kodlari farkli (ve sitenin sol tarafinda);

Ilk CSS kodu;

/* Corner Banner
----------------------------------------------- */
#topleft {
position: absolute;
left: 0;
top: 0;
display: block;
height: 146px;
width: 146px;
background: url(http://img254.imageshack.us/img254/8072/ismailcem29to.gif) no-repeat;
text-indent: -999em;
text-decoration: none;}
Ikinci Html kodu,

a href='http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0smail_Cem' id='topleft' title='Ismail Cem`in anisina'>Ismail Cem`in anisina/a>

(not bu kodu kopyalarken kodun en basina "<" ve kodun en sonunda "/a>" nin basina "<" karakterini de ekleyin lutfen, blogger bunu yazarken direkt kod olarak algiladigi icin ben koyamadim burada)
Kodlarin nasil yerlestirilecegini gormek icin lutfen onceki yazimi okuyunuz.

10 yorum:

  1. eline saglik, bunu ben de siteme koymak isterim,
    tesekkurler Mert

    YanıtlaSil
  2. eline saglik. tesekkur ederiz.

    YanıtlaSil
  3. turkiyede kimisine gore??? 'topragin bol olsun' demek gayrimuslimler icin, 'Allah rahmet etsin' demek ise muslumanlar icinmis!!!

    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/5773833.asp?yazarid=131&gid=61

    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/5841089.asp?yazarid=131

    Ahmet Hakan (Hurriyet) ise belkide mevlit okutmak istiyor Hrant Dink icin? ve bunun sakincasi varmi diye soruyor din adamlarina . . .

    Nelerle ugrasiyoruz yarabbim!

    Keep up the good work Mert!

    YanıtlaSil
  4. @b5: rica ederim :)

    @tugce: rica ederim :)

    @metin: ahah gercekten komik insanlarin nelere kafa yorduklari, nelerle ugrastiklari... Hic dusunmedim bile topragin bol olsun yazarken, hutbe konusu da komik yani okutmak istiyosan okut bu seninle inandigin Allah'in arasinda birsey, her firsatta gundemden pay cikarmaya calisan insanlar var gibi geliyor bana.

    YanıtlaSil
  5. Bu kelimede her nedense polemik konusu oldu.Oysa Yıllardır bu kelimeyi duyarız,Müslümanlardan da, herşeye yeni bir icat gerek sanırsam,buna da dil uzattılar artık,Bunu söylerken yada o kelimeyei söylerke ki arasında bir fark olmadığını düşünenlerdenim;Vicdan hürriyeti bu yafu,Tanrı ve kul arasındaa !!!
    Bu aradaa mert linklerinde yokum,
    Artık uğramaycakmısın bana ıhmss '-'
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. ama ben yapamıyooom :(

    YanıtlaSil
  7. bir yerde "türk siyaseti zarafetini kaybetti diye okumuştum" sonra dedim evet gerçekten eksantrik türk siyasetinde toplasan 100 kişidir bu adamlar diye düşündüm.kör ölur madem gözlü olur cinsinden yorumlar değil ismail cem hakkında söylenenler.hepsi gerçek,hepsi sağlığında da söylenmiş olan şeyler.türkiye'nin bambaşka yüzlerinin kanıtı.tıpkı hrant dink gibi.biri eceliyle biri cehaletten dolayı öldü.eceli gelince tamam da en çok cehaletin öldürmesi üzüyor insanı.yazık oluyor birilerine ki bu birileri ölenler değil,öldürenler,fikir hürriyetinin önünü kanunlar yoluyla da tıkamak isteyenler.ha yasal olarak tıkamışsın ha kurşunlarla.tabii birisine daha güzel daha meşru bir elbise giydiriliyor orası ayrı.son olarakta hrant dink'in sarı gelin belgeseli nde şöyle bir lafı var;"ermeniler de BİZ de birer klinik vakalarız ve reçetemiz diyalog".bunu köşe yazılarında,röportajlarında da sürekli dile getiriyordu.işte bu ülke böyle insanları kaybetmeye mahkum olacak.olmasın!
    hüzünleniyorum.

    YanıtlaSil
  8. @mujdealgul: kesinlikle bence de bir fark yok, bu arada Mujde'cim siteyi yeniden dizayn ediyorum, linkleri kategorelendiriyorum kisisel, sanat, internet, yemek vs diye bazi linkleri o basliklarin altina tasidim bile ve henuz daha o basliklarin goruntulenmesini yapmadim ama elbette ki seni izliyorum, merak etme bir iki gune cozucem bu isi :)

    @pnarnet: hangi noktada takildiniz acaba? Bir onceki yazimdan adim adim uyguladiniz degil mi?

    @bunyamin: Gercekten Ismail Cem zarif bir adamdi, ulkemiz konusunda ben daha olumlu bakmak istiyorum, Anadolu yuzyillardir yuzlerce farkli medeniyet ayni cati altinda yasadi bundan sonra da Turkiye catisi altinda yasamaya devam edicek sadece birbirimize karsi hosgoru ve anlayis gostermeli, dusunce ozgurlugunu saglamaliyiz.

    YanıtlaSil
  9. sayın ulaş blogger değil türkçe bir blog kullanıcısıyım ve burada anlattıklarınız açıkçası orada bulamadım takıldığım konu budur uyguamaya gelince tabii ki de uygulayamadım Saygılar,

    YanıtlaSil
  10. @pnarnet: Kullandiginiz gunluk servisinin Html kodlarina erisim vermesi gerekiyor ne yazik ki bu kodu koyabilmeniz icin. Bildigim kadari ile Blogger, trutype ve wordpress bunu yapiyor ama kullandiginiz servisi bilemedigim icin bir yorum yapamiycam.

    YanıtlaSil