2 Ağustos 2007

Bloglar gelişiyor

  • Öncelikle 11 Ağustos'ta Türk Blog Yazarları 2.buluşması düzenleniyor, bu sefer wifi internet bağlantısı, çeşitli sunumlar yer alacak ve bunun dışında buluşma internetten canlı olarak yayınlanacak. Detayları burada.
  • Sadece bloglar için Bloglama.com bünyesinde blog yazanlar tarafından bir reklam şebekesi kuruldu, ben de destek vermek için ilk defa reklam alıcam günlüğüme ama bannerlar için bir yer ayarlamak gerek önce sitemde.
  • Blograzzi yenilenmiş, kullanıcı yüzü daha güzel olmuş bence umarım daha da gelişir zamanla.


Blog yazarlarının çabalarıyla yavaş yavaş güzel çalışmaların oluştuğunu görmek çok güzel. Umarım zamanla büyüyerek artacaktır bu gelişmeler.

9 yorum:

  1. Mert'cim ama lunu söylemekte fayda var kimse Blog Yazarlarında Blograzzideki gibi çirkef olamıyor. O yüzden benim favorim bizimkisi yani BLOG YAZARLARI

    YanıtlaSil
  2. blog olayına yeni girdim ama kırk yıldır yazıyo gibiyim. Blograzzi de blogyazarları da süper. Bütün bu çalışmaları destekliyorum.. Kolay gele...

    YanıtlaSil
  3. Konuyla alakası yok ama bu blogun havası bana pek iyi geliyor.Dingin, duru, içten..İyi hissettiriyor sözün özü..Bir de aynı hissi Goddess Artemis veriyor bana..

    YanıtlaSil
  4. @inte: teşekkürler sevindim, ben de tam senin bloğunda ki çizimler için çok güzel diyecektim ama daha önceden demişim bile :)

    YanıtlaSil
  5. ben de blog dünyasına yeni katılanlardanım. bu toplantıyı devletşah'ın blogunda gördüm. güzel bir etkinlik olmuşa benziyor.

    YanıtlaSil
  6. selam mert,
    rastlanti eseri bloguna ulastim... ben oyle bol elektrikli, internet baglantili bi yerde yasamadigimdan sorf falan hak getire :(
    sana bi konuda fikir danisabilirim gibi geldi: ben ugandada yasiyorum, sadece aile ve arkadaslari bilgilendirmek icin yazmaya basladigim blogumun ziyaretci sayisi bayagi artinca `acaba bu isten para kazanip burda desteklemeye calistigim bir yetimhane var, ordaki cocuklara gelir saglayabilir miyim?` dedim.
    bu konularda cok bilgili olmadigim icin sana bi danisayim dedim.
    Sevgiler,
    Meltem

    YanıtlaSil
  7. Mert Selamlar, Ben de bloguna Devletşah'tan ulaştım, iyi ki de ULAŞmışım! Sayende biraz daha bilgilendim ve de keyiflendim! Blog olayına yeniyim ve teknolojisinde sıfırım, senin blogu öğrenci gibi okudum! Daha da öğrenecek çoook şey var ki bu harika çünkü son zamanlardaki ikinci en önemli işim bu (birincisini bloga bakarsan hemen anlarsın). Bir oğlumun adı Mert, teknolojik açıdan da sana benzerse belki ilerde ondan yardım alırım zira şimdi bana yardım eden kimse yok çok fena cahil kalıyorum! Sevgiler !

    YanıtlaSil
  8. @sahika: teşekkürler

    @meltem: Bana göre bloğunuza bir sponsor bulmaya çalışın ve onlara parayı hangi amaçla kullanacağınızı belirtin. Bunun dışında Bloglama adında blog reklam ağı var ve Google Adsense'den daha fazla kazandıracağı iddia ediliyor. Bence sponsor olayı daha mantıklı olur ne var ki. Bu arada bende daha önceden bloğunuza denk gelmiştim, çok güzel bir blog ve çok farklı bir yaşamınız olmalı, izlediklerim kısmına ekliyorum :)

    @ceylan: çok memnun oldum Ceylan hanım, herhangi bir konuda yardım danışabilirsiniz eposta adresimden. Bunun dışında Türk Blog Yazarları sistemine üye olarak sorularınıza forumda genel olarak da cevap arayabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  9. Tesekkurler Mert...
    Sevgiler,
    Meltem

    YanıtlaSil