26 Haziran 2006

Bayragimi dikicez

Guzel (ve firtinali) gecen 5 gunluk Izmir seyahatimden sonra Ege turuna devam edip 2 gun once Bodrum’a vardim. Izair cikmis simdi yeni, gazetede boy boy reklamini gordum eger hostesler reklamlarinda vaad edilenlerle ayni kalitede ise (giyim, kusam, hanimefendilik, tertip olarak tabi) bundan sonra daimi musterisi olabilirim. Bunun disinda spor faaliyetlerime devam etmekteyim, burada duz bir yol buldum gunes denize batarken kosarak izliyorum, Istanbul’daki kosu bandimin manzarasi sonuk kaldi tabi.

Bizim burdaki yazlikta hic arkadasim yok o yuzden sikiliyorum bazen, eski gunlerdeki gibi arkadas ariyorum telsizlerinden almayi dusundum ama sonra annem hemen daha iyi bir cozum uretti, bahcenin ucuna bir direk dikicez, sonra uzerinde benim karizmatik fotograflarimdan biri basili olan yesil bir bayrak asicaz direge boylece cevredeki insanlar (tercihen genc kizlar) benim burada oldugumu anlayabilecek, ben Istanbul’a gittigimde ise bayrak yariya cekilecek ve son olarak 15 Agustos’da Berkeley’e donunce tamamiyle indirilecek bayrak merasimle. Bence tum yazlikcilar bu uygulamaya baslamali zaten.


Bunun disinda dunku Portekiz-Hollanda maci buyuk zevk verdi, her cikan kartta, kavgada mactan daha cok keyif aldim sanki :) Hollanda’nin teknik direktorune de cok yuklendi bizim spiker, yok inat yaptigi icin unlu golcusunu oyuna almamis o yuzden bu maci kaybetmelerinin tek sorumlusu oymus, cok soguk adammis bu bakimdan aslinda taraftari hareketlendirmesi zor olurmus falan filan… Ben sevmiyorum boyle spikerler kisisel yorumlar yapinca, bu mac sonrasi tartismasi degil ki, milyonlarca izleyici naapsin senin kisisel gorusunu. Figo’da az pust degilmis, kafa atip tansiyonu yukseltti, sonra dirsek darbesinde kendini bagira cagira yerlere atip Hollanda’yi da bir kisi eksik birakti. Portekiz turu gecti ama bir daha ki turda bu kadar sari kartla, eksikle ne kadar basarili olur onu bilemiyorum. Maniche'yi de GS almak istiyordu ama bu golu atinca prim yapmistir fiyati katlanmistir neyse kismet.

Bu arada Google'da world cup diye aratinca ilk olarak o gunku maclar cikiyor, takimlarin adlarini yazin sadece (ornegin portekiz hollanda gibi) direkt olarak son oynadiklari mac sonucu cikiyor, cok sade ve basarili.

Kategori: genel_
Kategori: kisisel_
Kategori: gezi_

5 yorum:

  1. merasim sever yurdum insanı yalnız göndere çekilen bayrak olacaksa tabii
    diğer türlü esas duruş kısmındaysalar sevmeyengillerdendirler
    yani gökteyse kanarya yutmuş kedi modunda yerdeyse yutulan kanaryaa

    YanıtlaSil
  2. bayrak işi güzel fikir.yazlığa yeni gelenler karşı cinslere geldiklerini göstermek için türlü çabalar sarfederler ya bu komik ve zahmetli işten kurtulmuş olurlar :) yoksa bütün gün aynı sokaktan defalarca geçmek yada etrafta bulunan marketten lüzumsuz şeyler almak zorunda kalabiliyorlar :)))

    YanıtlaSil
  3. Bu reklamı ilk gördüğümde adı geçen şirketin hosteslerine çok acımıştım. Yaptıkları iş dışında bir de reklamda tüketiciye sunulan beklentileri karşılamak zorundalar.

    YanıtlaSil
  4. Karadenizdeydi sanırım evlilik çağına gelen kızlar boş bir şişe koyardı dama..Senin bayrak hikayesinde aklıma o geldi :))
    Birde bayrak ne renk olmalı? Yani diyorum ki bekar erkek rengi ne olmalı..Hatta kızlarda bayrak assa..eşitiz ya.

    YanıtlaSil
  5. @belma: Izmir'li bi kizla cikmadim hic ama bakalim kismetse :P

    @bencilkirpi: lisedeki cuma aksamlari yapilan bayrak torenlerini hatirladim bir an...

    @eyesan: ahah evet market'e girip sakiz aliyosun sirf belli rotadan gidebilmek icin :)

    @meltem sozer: ahah evet hic oyle dusunmemistim. Simdi bu hostesler benim beklentilerimi karsilamadi parami geri istiyorum demez umarim musteriler.

    @asortik krep: karadenizliler akilli valla, ben benim bayragi yesil sectim musait buyur gibi :P Ya aslinda benim de gerceklestirmeye calistigim vizyon bu; tum kizlar bayrak asmali yazliklarina :)

    YanıtlaSil