31 Ağustos 2006

Yemek

Oda arkadasim Khris sanirim cok iyi bi asci, 2 tane kocaman ici doldurulmus tavuk pisirdik bu aksam yemeginde, yaninda da adini hatirlamadigim bi sebze ile mantar yaptik. Sebze salatalik gibi gorunuyordu ama tadi daha farkliydi, tavugun icini de sarimsakli misir ve kahverengi pirincle doldurduk sanirim. Khris mutfakta kendinden o kadar emin ki gorur gormez iyi bir asci oldugunu anliyorsunuz. Yemegin yaninda da kirmizi Kaliforniya sarabi ictik. Resimde sapkali olan Kevin ve onumdeki de Khris.

Bugun bir ara odadayken ikisi de ispanyolca konusmaya basladi, bir an sasirdim acaba ingilizce konusuyorlar da ben mi hicbir sey anlamiyorum diye.. Sanirim Kaliforniya'daki cogu kisi ispanyolcayi akici konusabiliyor.

Kategori: kisisel_

8 yorum:

  1. Khris'i alan yaşadı yani. kesin kız tavlama taktiği olarak falan geliştirmiştri bunu o.Hür iradesiyle yemek yapan bi erkek... inandırıcı gelmiyo:P

    YanıtlaSil
  2. Oh Allah muhabettinizi arttirsin...evinizden sofranizdan allah bereketi eksik etmesin:) Bir de Khris'i:P

    YanıtlaSil
  3. Amerikali erkekler yemek konusunda pek hamarat olmaz. Iyi oda arkadasina dusmussun :) Houston'da neredeyse herkes ispanyolca konusuyor :) Ben de ciddi ciddi ogrenmeye basladim.

    YanıtlaSil
  4. @deryik: ahah bence de kiz tavlamak icin ogrenmistir, ona sordum "a iste buyukannem cok iyi yemek yapardi, bende onu izlerken ogrendim" falan dedi bende icimden "hade len" dedim.

    @elif: eheh tesekkurler

    @ycurl: evet ya sanirim ikisi de iyi cocuklar, bana da ispanyolca ogretmeye basliycaklarmis :) Bu ikisi de ama cok akici konusuyor cunku biri guney amerika da digeri de costa rica da oldukca zaman gecirmis sanirim.

    YanıtlaSil
  5. Sen de ogrensene ispanyolca..cok zor birsey degil zaten:d
    bana da ilk haftada dining hall yemeklerinden fenalik geldi..

    YanıtlaSil
  6. Bana da ilk geldigimde cok ilginc gelmisti nitekim burda da erkekler pek hamarat, nitekim kizlar hicbir sey bilmiyor, hangisi daha once baslatti bilemiyorum (aradaki zincirlemeyi cozemedim:))

    Bu arada Mert burasi senin bahsettigin "genis" oda deme sakin bana!!! Yahu genis olur da bu kadar mi olurrrrrrr bu ne bicim is?

    (cok kiskandim:) gule gule otur:))

    YanıtlaSil
  7. ya tavuk mavuk iyi görünüyo afiyet olsunda.ben süveterini hic begenmedim.giyme onu yaaa

    YanıtlaSil
  8. @tugce: evet amerikada yurtlarda genelde yemekler cok kotu ve sagliksiz oluyor, ispanyolcayi simdilik dusunmuyorum ama en cok konusulan ucuncu dil sanirim o yuzden neden olmasin

    @burcuk: eheh burdaki kizlarda pek bisey bilmiyor o yuzden erkekler baslarinin caresine bakiyor sanirim bir sekilde. Bu arada ne yazik ki fotograftaki odam degil, genel oturma ve yemek yenilen yer. Keske odam olsaydi tabi :)

    @anonymous: eheh neden begenmedin, o benim "where is waldo" suveterim :)

    YanıtlaSil