29 Ocak 2007

Hakkimda bilinmeyenler

Wanadoo beni sobelemis, hakkimda bilinmeyen bes seyi yazmam gerekiyormus;

1) Defoluyum: sol ayagimda bas parmagimin yanindaki parmak diger ayaktaki esdegerine oranla oldukca uzundur hatta neredeyse yanindaki bas parmakla ayni boydadir ve diger parmaklardan farkli bir yapisi vardir. Bununla birlikte uzerindeki tirnakta bombeli bir yapiya sahiptir. Ailemde bu parmagima helikopter parmak derler, tirnagin bombesinin helikopterlerin on camlarina benzedigi icin. Ben daha cok ET'nin parmagina benzetiyorum kendisini. Anlatmakla olmaz fotograf goster derseniz, bloglarda ayak gosterimine karsi olsam da aciklayici bir icerige sahip olacagi icin buyrun;

(not fotografta goreceginiz gibi ayak serce parmagim da biraz utangactir, hep yanindaki abisinin arkasina saklar yuzunu)

2) Soguk biriyim: Yeni tanistigim insanlarla cok az konusurum, alistiktan sonra cok icten olurum ama cogu zaman soguk davranisim kendini begenmis cool insan gibi algilanmama sebep olur.

3) Sag-sol ayrimi: Sag sol ayriminda cok kotuyum, hala sag mi sol mu diye dusunurken hangi elle yazdigimi dusunur ondan sonra emin olurum.

4) Isim hafizasi: Cok zayiftir, yeni tanistigim birinin ismi bir kulagimdan girer oburunden cikar, her seferinde hatirlamam gerekir unutma bak Mert derim icimden ama her seferinde buyuk olasilikla bes dakika icinde unuturum isimleri.

5) Ogretmenlik: Cok az kisi biliyordur bunu ama YTU Elek. Muh.'den mezun olduktan sonra ise girdim ama ayni zamanda bos durmamak icin YTU'de fizik ogretmenligi yuksek lisansina basladim ayni donem (aksam uzerleri oraya gidiyordum haftada 3 gun) ve bir donem okudum sonra yarim birakip Amerika'da Muhendislik Yonetimi egitimine basladim (daha bolume baslamadan Amerika'ya gidecegim belliydi aslinda). Cogu kisi ogretmenlik egitimini kucumsese bile o bir donem boyunca egitim teknikleri, materyal gelistirme ve benzeri konularda cok guzel seyler ogrendim ve bana cok faydasi oldugunu dusunuyorum, guzel bir programdi ve gercekten iyi egitmenlerimiz vardi.

Kimi sobeleyecegimi onumuzdeki gunlerde aciklaycagim.

9 yorum:

  1. benim de o parmagim ba$ parmagimdan uzundur; e$it bile diil, uzun! iki ayagimda da boLe. Batil inanc ama oLsun: bole insanlar ya cok zengin oLurLarmi$, ya da e$Lerine sozunu gecirirLermi$. ehehe ;p

    ~Serra

    YanıtlaSil
  2. sürekli sobeleniyorum bu aralar.. ne anlama geldigini su an ogrenmis oldum..
    Ögretmenlik egitimi hakkinda düsündüklerine katiliyorum, bunu almadigim icin üzülenlerdenim.. Kesin farkli bir deneyim olurdu.

    YanıtlaSil
  3. Haha ben bu sobeleme olayını çok sevdim, çok eğleniyorum günlük bloglar arası gezintilerimde :))

    YanıtlaSil
  4. cok komik ayol nerden aklina geldi defolu mevzuu falan:)

    YanıtlaSil
  5. Defoluyum =) o özellik genelde olur insanlarda...Güzel benzetme =))

    En güzel kısmı sobeleyeceklerimi ilerleyen günlerde açıklayacağım :D

    YanıtlaSil
  6. ooo, metcigim,
    hakkinda bilinmeyen en onemli ozelligi de gostermisin burdan ama fotografta tam anlasilmamis ki ! o parmagi cepheden cekecektin ki tirnagin alta dogru donusu gozuksun :)
    ayrica parmagin isim annesi de ben oluyorum tabi :)
    ablan

    YanıtlaSil
  7. @serra yilmaz: eheh belki de karadenizlilerin ozelligidir :) Batil inanca gelincemutlu olayim yeter :)

    @b5: ogretmenlik egitimini yarida biraksam bile bana faydasi olmustu gercekten. Hem bir gun hepimiz ogretmen olucaz cocuk sahibi olunca :)

    @ipek mine: eheh evet eglenceli yazilar oluyor gercekten.

    @elif: oyle valla defolu iste :)

    @tilsim: sobeliyeceklerimi sonra yazicam dememin sebebi bana yorum yazanlardan daha once bu konuda beni sobelenmemis olanlari sobeliycektim o yuzden ama bakiyorumda herkes sobelenmis bile bu konuda :)

    @ablama: eheh evet fotograf cok net degil, senin basinin altindan cikiyor zaten bana takilan butun lakaplar :)

    YanıtlaSil
  8. Hahahah çok güldüm valla harika yazmışsın gene.
    İlk tanıştıklarıma bende soğuk olurum, isim hafızam berbat derya diyceme duygu diyebilirim :)

    sayfanın yeni hali çok hoş olmuş

    YanıtlaSil
  9. ehehua bende seni hep böle şen şakrak,ilk gördüün tanıdıın adamlarla bile gayet samimi muhabbet edecek biri gibi düşünmüştüm hep.soğuk biri gibi düşünmemiştim açıkçası.

    YanıtlaSil