6 Ocak 2007

Hope there's someone

8 yorum:

  1. günbatimi saatinde, dosttan bile cekinilen saatte söylenen bi ninni gibi..

    YanıtlaSil
  2. normal zamanlarda anthony'i dinlemek akıl karı değil, inanılmaz bir melankoli yaratıyor sesi, insanın içinden herşeyi bırakıp bi yerlere yığılıp kalmak geliyor.. ama gene de severim çok çok

    YanıtlaSil
  3. Zamansız dinledim belki de bu parçayı şimdi.

    Gün sonuna geliyordu saatler ve gözlerim yorgundu beklmekten değil de daha çok koşturmaktan etrafa.

    Etrafta şehrin ışıkları parıldıyordu o saatlerde; gün ışığına karışıyorlardı ve güçsüz olanlar da değildi üstelik eriyenler, tümü zavallı.

    Kar yağmıyordu şehirde, hayır; ama yağsın isterdim ben, istiyordum ki yağsın. Soğuk da değildi hava üstelik. Sabah, pencerenin yanındaki yatağıma vuran o ilkbahar güneşi de neyin nesiydi- bu denli itici olamazdı hiçbir zaman ama bugün... Ancak o saatlerde yavaş yavaş kendine geliyordu şehirde kış, yavaş yavaş hava o, kar yağdığı zamanlarda büründüğü rengini giyiniyordu ve soğumaya başlıyordu. Bir fincan kahve olsun elimde, dizlerimi kendime çekip büzüldüğüm o eski sandalyemde..

    Zamansız dinledim bu parçayı belki de, zamansız aldım elime düşüncelerimi. Şimdi imkanı yok daha fazla dayanmasının gözlerimin tüm o yorgunluğuna, kapanmak istiyorlar. Arkalarında onları engelleyen kimseler yok.

    YanıtlaSil
  4. Bana da alistirdin bu sarkiyi bak dinleyip duruyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Antony, kuşkusuz 2000'lerin en iyi keşiflerinden biri, belki de birincisi. Bowie, Morrissey, Perry Blake, David Sylvian, Brett Anderson, Will Oldham, Talk Talk... Tüm bu saydığımız isimlerin yanına Antony eklendi bile.

    YanıtlaSil
  6. @bittersweet symphony: evet gercekten ninni gibi bir sesi var

    @delicevat: eheh evet melankoliye surukluyor biraz ama aksamuzeri gun batimina dogru iyi geliyor genelde.

    @beyaz tenli guzel kadin: :) bende simdi karli bir istanbul gununde aksam uzeri sicak evimde elimde kahvem ile bu sarkiyi dinlemek isterdim...

    @bessy: :) huzunlu ama benim de cok sevdigim bir sarki

    @tacim: Saydigin isimlerin cogunu bende seviyorum, sanirim muzik zevklerimiz uyusuyor :)

    YanıtlaSil
  7. http://popotedevero.blogspot.com/

    iste suclu bu site.. anthony yi boyle alakasiz bir yerde kesfettim, arkafonda caliyordu.. kanip diger sarkilarini aradim, yukledim.
    AMA dayanmak icin üc sise sarap lazim!
    B5

    YanıtlaSil
  8. @B5: dedigin siteye baktim sevimli bir fransiz yemek tarifi sitesi sanirim, guzel gozukuyordu. Anthony'nin sarapla iyi gittigi soylenir evet ama dozajini iyi ayarlamak lazim cunku bunyeye alkolden daha fazla zarari bulunabilir fazla dinlendiginde :)

    YanıtlaSil