4 Ağustos 2006

Mangal Partisi 2

Bir yil hizli gecmis, askerlige giden universite arkadaslarim donduler askerden. Neredeyse ayni kadro ile gecen yil da ayni mangal partisini yapmistik. (Gunluk tutmanin guzel yani gecmise donup bakabiliyorum iste boyle)

Ben gene Kaliforniya'ya donucem yakinda, yasitlarim askerligini bitirip evlenmeye basliyorlar kendimi biraz arkada birakilmis hissettim :) Neyse yuksek lisans guzel bir sey, Amerika da guzel bir tecrube, uzaktan baktiriyor dunyaya. Bu arada Shinsaku geliyor Japonya'dan iade-i ziyaret icin (dogru mu yazdim?) bizde kalicak bir hafta falan, Istanbul'u gezdiricem cekik gozlume.

Kategori: kisisel_

8 yorum:

  1. ah.. ne diyecektim? mikrofon görünce heyecanlanıyorum mert.. *yanakları al smiley* heh, evet, ben d,yorum, magal partilerini hep sevdim.. bir de köfteleri fazla ateşte bırakmasak, kuruyunca yenmiyor..

    YanıtlaSil
  2. soz verdigim gibi bir yorum birakayim suraya:

    ahhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh:)))

    ehehe:)) Afiyet olsun Mertt, yarasin:)

    YanıtlaSil
  3. allah.. turk usulu mangal partisi... iyi eglen mert valla, insan ario buralarda:) Shinsaku'yu ise bol bol camilere gotur. Kuzenimin caponyadan arkadaslari geldiginde o oyle yapmis, elemanlar bol bol fotograf cekme firsati bulmus:)

    YanıtlaSil
  4. birazcik kilo al mertcik

    YanıtlaSil
  5. Tam isim ilgimi cekti gireyim dedim megerse sen de US kurbanlarindanmissin..Ben diger uctayim yalniz, virginia'da..
    Mangal partisi yarasin:)

    YanıtlaSil
  6. @lula: :) mangal sevmeyen pek fazla turk yoktur sanirim, kofteler fotografta yanmis gibi gozukse de inanir misin cok guzel olmustu :)

    @burcuk: tesekkurler, hep siz mi guzel yemekler yiyeceksiniz :)

    @ahmet zehir: Shinsaku'yu guzel gezdiriyorum, yarin Efes'e ve sonra da Kapadokya'ya gidicez birlikte, Amerika'da bu mangal sefasini bende cok ariyorum.

    @naneli dondurma: gercekten almam lazim ama soyle ben kosuya basladigimdan beri kilo verdim (ki buyuk bi kismi gobekten gitti) tamamiyle gobegim eridikten sonra spora devam ederek kilo alma calismalarim baslayacak :)

    @tugce: diger yakada bir tek NY'a gittim ama bu donem Florida civarlarini da gezmeyi dusunuyorum, mangal partisini ozlemistim gercekten :)

    YanıtlaSil
  7. Sen bence bol bol depola mangal partilerini..Bizim buralardaki sarkili sozlu, meyhane havalai mangal partilerinden malesef ki orda bulunmuyo:) Tabi okulda cok Turk varsa yasanabilir:)
    bu yil ben de California ya gitmek istiyorum aslinda, thanksgiving e insallah:)

    YanıtlaSil
  8. @tugce: donmeme az kaldi artik simdiye dek depoladiklarim yanima kar kalicak :) Bizim buralarda okulda pek turk yok aslinda. Eger Berkeley ya da San Jose taraflarina ugrarsan California'da haber ver olur mu :)

    YanıtlaSil