19 Eylül 2006

Yatta?


Happatai - Yatta (subtitled)
Japonlar gercekten ilginc insanlar...

Kategori: muzik_

7 yorum:

  1. bunu ilk ben izledim! :D gercekten komik baya bir :P ama yatta ne demek mert bulmalisin!!

    YanıtlaSil
  2. ya gercekten komık reset atılması gerekıyo ınsana ızledıkten sonra .japonların dogasından mıdır nedır suratlarına baktıkca gulme krızıne gırdım.elınıze saglık...:)bu arada yatta yanlıs bılmıyorsam yatta,ıncır yapragı kıyafet gıbı gıyılerek nü halde naturel bı halde ,nudist (çıplak halde dolaşma merakı olan kimse)gıbı komık ve anlasılmaz danslar yaparak etrafdakılerı eglendıren kendılerını mutlu hısseden topluluk yanlıs bılmıyorsam ve yattada bu kısılerın yaptıgı bır tur dans.

    YanıtlaSil
  3. seviyorum su japonlari :))

    Yatta!!

    YanıtlaSil
  4. valla içinde aşk var, politika var sağlık var,hürriyet gastesinin genişletilmiş haftasonu baskısı gibi... bi sorum var, wonderful, lucky gibi kelimeler aynen ingilizce geçiyo, bu nipponların dilinde karşılığı mı yok nedir? enteresan geldi. mesela portakal suyu yok, onu biliyorum.

    şimdi bütün bi finlandiyayı etkileyen japon popu bu mudur? bu nedir?! herkes hareketlere eşlik etti yaa... :D

    YanıtlaSil
  5. ahaha, yapraklar... aman allahım!

    YanıtlaSil
  6. bu japonlarin hepsi taktiklari yapraklar kadar birbirlerine benziyolar.sanki dünyaya aralarina karbon kagidi konularak cogaltilip dünyaya yollanmis gibiler.ben bu milleti seviyorum.güsel bi klipti:))

    YanıtlaSil
  7. @belma: yatta kelimesinin tam ingilizce karsiligi sanirim "all right" demekmis

    @seyhan: hmm yatta hakkinda daha fazla bilgiye bu adresten ulasabilirsin.

    @sarper: :)

    @deryik: eheh evet sarki gerceketen cok kapsamli. Aslinda ayni ingilizce gecen kelimelere dikkat ettiginde hepsinin karsiligi var ama bu bir komedi grubu oldugu icin ozellikle "engrish" dilini kullaniyorlar, daha fazla bilgiye buradan ulasabilirsin.

    @neval: ahah bi de o yapraklarin olmadigini dusun iste o zaman aman allahim :)

    @anonymous: klip eglenceli gercekten, bir de bir sure japonlarla yasadiktan sonra hepsi farkli gelmeye basliyor, yani tum cekik gozluler birbirine benziyor dusuncesini asiyor insan :)

    YanıtlaSil