15 Mart 2007

Death Note



Ben onceleri pek manga izlemezdim ama Death Note'un tiryakisi oldum diyebilirim, 2 buyuk zekanin kapismasi olarak ozetlenebilir sanirim. Bu ilk bolumu ama siz de benim gibi tiryakisi olursaniz, buradan simdiye dek cekilmis 22 bolum + 2 film + ilgili herbiseyi bulabilirsiniz.

9 yorum:

  1. Mert önerin için teşekkürler en kısa zamanda sindireceğim bu animeyide. buarada rss den takip ettiğim için tasarım değişikliğinin farkında değilmişim :=)

    YanıtlaSil
  2. ben ki cok anime izlemezdim, 22 bolumu de bir cirpida bitirdim, yenisini bekliyorum... Ilk bolum ilk basta o kadar sarmazsa bile sonraki bolumlerde gercekten takdir ediyor insan... Sitedeki dizayn degisikligini begenmisindir umarim :)

    YanıtlaSil
  3. ..manga izlemezdim..
    yorumunda anime izlemezdim diye doğru olanını söylemişsiniz ama yazınızda anime hayranlarını kızdıracak büyük bir hata yapmışsınız. :)

    YanıtlaSil
  4. @masuda: ah anime ile manga arasindaki farki pek bilmiyorum acikcasi acaba manga yazili cizim olunca mi deniyor, animasyon olanina da anime mi deniyor?

    YanıtlaSil
  5. Bu Death Note a söyle bir bakayim dedim, simdi ikinci bölümü bitirdim bile.. Pek izlemem TV, seri, dizi vs.. Bilim kurgu disinda ama.. Nereye varacak hikaye merak ettim. Resmen etik sorguluyorlar.

    "Ghost in the shell" kadar satar mi sanmam, ama yine de hosuma gitti..
    Bulasicidir böyle seyler.. Bir de su müzikler degisse, surekli cistak cistak baslangic!! Ve bölüm boynca yine arka fonda gotik hayranligi. Pazar bunu aliyor, onlar da bunu satiyor simdilik.. Neyse, hikaye hos.

    Animé/Manga farki dedigin/bildigin gibi. Japonlarin Animasyona verdigi isim kisaca, göreceli uzun aciklamasi da var ama gereksiz. Digeri basili-cizili olani falan filan. Cizgi film iste.

    YanıtlaSil
  6. Anime/Manga ve Japonya hakkinda bilgi edinmek isteyenler...

    www.soulofanime.com ^^ Forumlarimizada bekleriz (Türkce Manga bulabilirsiniz). ^^

    Death Note harika bir Animedir. Yakinda bserinin bitecek olmasi üzücü =(

    YanıtlaSil
  7. manga/anime konusunda guzel bir turkce kaynak olusturmusunuz kutlarim. Death Note'un bitecek olmasi uzucu ben 28. bolume geldim en son, gercekten saran bir anime.

    YanıtlaSil
  8. giriş müziği iğrenç ama :) Japoncaya uzak olmamızdan olsa gerek :)

    YanıtlaSil
  9. @B5: evet gercekten etiksel bir sorgulamayi cok derin hissediyorsunuz. Ghost in the shell kadar mainstream olmaz bence de.

    @halil: eheh evet baslangic animasyonlari da cok basarili degil ama onun disindaki cizim ve hikaye cok guzel.

    YanıtlaSil