18 Mart 2009

İş ilanı - yani it is unclear

Sürekli kariyer sitelerinden ilanlara baktığımdan o kadar komik ilanlar görüyorum ki anlatamam. Aşağıdaki örnekte ki ilanı okuyup anlamak uzunca bir süremi aldı. Bu ilanı muhtemelen bir asistan hazırlamış ve revize etmesi için muhtemelen yabancı bir müdürüne göndermiş, müdürü de revize yapılması gereken yerleri kendi notlarıyla belirtmiş. Ne var ki muhtemelen asistanımız bu ilanı yayınlarken hiç revize etmeye ihtiyaç duymamış ve aynen notlarıyla, "orjinal" haliyle yayınladığında ortaya bu komik ilan çımış. İlanın en can alıcı noktası ise yabancı olduğunu düşündüğüm müdürümüzün araya "yani it is unclear" diye not düştüğü yer.

5 yorum:

  1. Off offf. Bu asistan hala isini koruyor mudur acaba? :)

    YanıtlaSil
  2. fenaymış hakkaten:)

    "presentable doesnt go with excellent communications skils so i moved it down to next point.."

    buna bayıldım:)

    YanıtlaSil
  3. Hahahaha cok guldum aksam aksam:)))

    YanıtlaSil
  4. gidip yerinde görmek istemiştim ama kaldırmışlar sanırım ilanı öfffffff

    YanıtlaSil
  5. yaa o ilanları ztn kimsenin okudugu yok herkes çumburlop hurra şeklinde başvuruor.ztn nitelikler 3-5 aynı şablondan çıkmış gibi. süpermen arıor hepsi.
    bakalım bi fark eden çıkar mı die böle bug'lı bi iş ilanı koymuş olabilirler. hemen yargılamayın.
    fark eden biri olursa ona göre işe alşacklarmış mesela:P
    iyice paranoya oldum.bu iş arama süreci çok farmantasyon gerektirir.midene yumruklar laırsın yeidklerini hazmedemeden dışarı çıkarır oyediklerin ziyan olmasın die tkerar yutarsın sonra bi yumruk daha bi yumrak daha nereye kadar..Allah kerim vesalü aleyküm

    YanıtlaSil