16 Mayıs 2007

Hidrojen enerjisi

Hidrojen enerjisi hakkında Prof. Dr. T. Nejat Veziroğlu ile yapılan çok güzel bir röportaja potkal sayesinde ulaştım. İlgimi çekmez diyorsanız bile size bir vizyon katması açısından mutlaka okumanızı öneririm.

Bu arada Potkal gerçekten inanılmaz bir röportaj arşivi olma yolunda ilerliyor, nereden nasıl tarayıp buluyorlar bu röportajları bilmiyorum çünkü yapılan röportajlar sadece tek bir konu ile değil bir çok ilginç konudan çok güzel röportajlar var. Benim içinde bir hesap açmışlardı aslında sen de ekle bulduğun röportajları diye ama utanarak söylüyorum ne yazık ki hiç zaman bulamadım, bir de ben bu kadar ilginç röportajlara denk gelemiyorum internette neden bilmiyorum belki de haber alma kaynaklarımı güncellemem gerek :)

Ya şimdi tekrar bakıyorum siteye hakikaten nereden buluyorsunuz, nasıl bir google araması yapıyorsunuz bu röportajları bulmak için? Günde kaç RSS okuyorsunuz? Kaç site takip ediyorsunuz? Nedir sırrınız :)

5 yorum:

  1. potkal'dan sayende haberim oldu. soyle bir goz atabilme sansim oldu, cok hosuma gitti. simdiden reader'a ekledim bile.
    cok tesekkurler!

    YanıtlaSil
  2. mert,
    çok teşekkürler. kaynağımız merak, ilgi ve tesadüf. :)
    vakit bulduğunda katkını sabırsızlıkla bekliyorum.
    sözünü ettiğin röportaj gerçekten harika, mutlaka okunmalı. soruları yönelten kişinin de konuya ilgili olması içeriğin kalitesini katlamış.

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler güzel bir yer gerçekten. sık sık incelerim ben de

    YanıtlaSil
  4. merhaba,
    röportajı okudum,paylaşım için teşekkürler.bende geçen yıl Unido-Ichet te staj yapmıştım. Nejat hoca sayesinde orada hiç bilmediğim şeyleri öğrendim.kendisi gençlere inanılmaz destek oluyor,çok tatlı ve tonton biri :)

    YanıtlaSil
  5. Potkalı ben de hiç duymamıştım. Teşekkürler.

    YanıtlaSil